Torneig Exploding Kittens

El passat dissabte 14 d’agost es va celebrar el I Torneig de Exploding Kittens dins de la programació #Vadestiu al Va de Jocs.  L’Exploding Kittens es una versió gatuna de la ruleta de la russa però amb una mecànica de cartes. L’objectiu es assegurar la teva supervivència davant les temibles cartes de gats explosius (Exploding Kittens). Durant el teu torn podràs jugar totes les teves cartes i realitzar la millor estratègia però al finalitzar el torn, sempre hauràs de robar una carta. Si aquesta carta es un Exploding Kitten, immediatament quedes eliminat de la partida, a no ser que tinguis una carta de desactivació. En definitiva, un joc de cartes ràpid, fàcil d’entendre i molt divertit però amb un component estratègic però no quedar eliminat a la primera.

Van participar un total de 8 persones que van jugar en dues taules de 4 jugador/es. El guanyador de la partida guanyava dos punts i el segon classificat, un punt. Es van jugar un total de 12 partides (6 partides per jugador/a).

A final de la sisena partida, es va produir un empat a 9 entre dos jugadors: Ezequiel i Jordi. Per desempatar van realitzar una partida a 2 jugadors que va guanyar Ezequiel per convertir-se en el 1r guanyador del Torneig d’Exploding Kittens. Enhorabona!!

El guanyador va rebre un xec regal de 30€ per gastar a la botiga i el segon classificat va guanyar la expansió del Streaking Kittens.

Agraïm la participació de Ezequiel, Jordi, Alba, Patricia, Aleix, Guillem, Adrián i Joel. Moltes gràcies!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Carrito de compra